Logo

Haydari

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g fetaost
1 glas hjemmelavet eller afdryppet yoghurt
4 fed knust hvidløg
2 spsk hakket dild
1 tsk olivenolie
 
Læg fetaen i vand nogle timer, så noget af saltet vaskes ud.
Mos fetaen og bland med yoghurt af temmelig fast konsistens og resten af ingredienserne.
Gem lidt dild til at drysse ovenpå, og stil det i køleskabet nogle timer inden servering.
Pynt med salat og en flækket gulerod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.405 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her