Logo

Havmuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(tallerkenmuslinger) Tellines

Tellines er ganske små muslinger på størrelse med en flad tommelfingernegl, og det kræver udholdenhed at spise den.
Fiskerne henter disse tellines i store, flade sigter for at holde dem indenfor og lade sandet sive ud, og fisker kun på en kort sandstrækning; længere ude mister muslingerne deres salte aroma. Dårligt tilberedt kan tellines være sandede og saltagtigt slimede - de kræver lang tids skylning i friskt vand for at blive befriet for sand.
Når de er bedst, hvilket vil sige tilberedt ved høj varme og efter en let afkøling (så de ikke suger olie, men kun lige er dækket af den) og blandet med persille og eddikemarinade, har de en forfriskende smag af hav som går godt med et glas Ricard.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her