(2 couv)
0,150 kg hønsekød
0,100 kg løg
0,315 kg gulerødder
0,250 kg porre
0,400 kg rød peber
0,030 kg baby majs
0,005 kg karry
salt & peber
1,5 dl fløde
1,2 dl olie
7 stk husblas
0,5 dl eddike
0,015 kg krydderurter
Hønen koges dagen før. Husblasen sættes i vand, løgene blanceres i kogende vand og afkøles i koldt, afdryppes godt før det blandes i massen.
Fløden piskes men kun til den er creme tyk. Løg, salt, peber, karry og hønsekødet blandes i fløden.Husblasen afdryppes for vand og smeltes i vandbad over en gryde. Når massen skal i husbladsen må den ikke være for varm, lidt af massen kommes over i husblasen derefter kommes det i små forme og sættes på køl.
Olie og eddike blandes sammen og smages til med salt og peber, krydderurterne hakkes godt og vendes i. Gulerødder og porre skæres i tynde strimler, baby majs i skiver. Rød peber skæres i små tern og vendes i olie/eddikedressingen.
Stilles på køl for at trække lidt. Derefter er skal de marineret grønsager afdryppes.
De marineret grønsager lægges derefter på 2 tallerkner med lidt salat, moussen skæres i stykker, med en varm kniv i tre lige store stykker. Pyntes med gulerodsblomster og persillekvist.