Antal personer: 4
900 gram oksemørbrad eller oksefilet
3-4 rød peberfrugt
1 bdt rucolasalat
100-150 g Prima Donna ost
5 slags peberkorn (kan købes som blanding)
Skyl rucolasalaten og skær den groft.
Opvarm grillpanden - sørg for at den er rigtig varm.
Puds kødet af for sener og fedt.
Knus peberblandingen i en morter eller blender.
Rul kødet i denne blanding og tryk den godt ind i kødet.
Kom kødet på grillpanden og grill det i ca. 4-5 min. Vend kødet ofte.
Tag det af grillpanden og lad det hvile i 5 min.
Efter endt hviletid grilles kødet endnu en gang i ca. 4-5 min. Vend kødet ofte.
Kødet skal hvile igen inden det udskæres.
Skyl peberfrugterne. Steg dem ved svag varme. Dette kan gøres imens kødet trækker. Skær efter grillning peberfrugterne på langs og fjern kernerne. Skæres herefter de ud i grovere stykker og krydres med salt.
Servering:
Kødet skæres i tynde skiver og anrettes på et fad. Kom rucolasalaten, peberfrugt og revet Prima Donna på toppen af kødet. Hæld evt. lidt olie på anretningen for at
give ekstra smag.