Logo

Grillet knurhane med kammuslinger og artiskokker à la nage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
8 små knurhanefileter
4 store kammuslinger
1 spsk hakket purløg
Salt, peber
Olivenolie
 
Nage:
¼ l vand
¼ l hvidvin
2 dl Noilly Prat
2 store gulerødder i skiver
4 skalotteløg i skiver
2 halverede artiskokhjerter
Krydderipose: 15 korianderkorn, 10 peber­korn, ½ laurbærblad           1 bouquet garni
Citronsaft
150 g usaltet smør
 
Nage: Kog vand, vin og Noilly Prat i 10 minutter.
Tilsæt resten af ingredienserne undtagen smør og lad koge ved svag varme i ca. 30 minutter, til grønsagerne er møre.
Si grønsa­gerne fra og stil til side.
Kog fonden ned til det halve og monter med koldt smør.
Smag til med salt, peber, citronsaft og hakket purløg og læg grønsagerne tilbage i saucen.
 
Steg knurhanefileterne sprøde på skindsiden på en varm pande i olivenolie.
Steg kammuslingerne 1 minut på hver side,
Anret fisken på tallerkenen med sauce nage og grønsager omkring.
Drys hakket purløg på.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her