Forbløffende enkelt - forbløffende lækkert: varm grapefrugt med rørsukker og dertil citron-cremefraiche med koriander
1 rosa grapefrugt
2 spsk cremefraiche 18%
reven skal fra en økologisk citron,
1 tsk citronsaft,
2 knsp stødt koriander
2 tsk sukker.
2 spsk rørsukker
Grapefrugt halveres.
Frugtkødet skæres fra skallen hele vejen rundt, så det kun hænger fast i midten.
Skærefladen duppes tør, og frugten stilles i fryseren i et kvarter.
Cremefraiche røres sammen med ½ tsk reven skal fra en økologisk citron, 1 tsk citronsaft, 2 knsp stødt koriander og 2 tsk sukker.
Det dækkes til og sættes koldt.
Tag grapefrugthalvdelene ud af fryseren, drys rørsukker på hver, sæt dem på en plade, der straks sættes på øverste rille i den forvarmede ovn, hvor frugterne grilles i 5-10 minutter, til sukkeret er karamelliseret. Pas godt på, at det ikke brænder på!
Serveres med citroncremefraichen.
--