4 skiver røget laks
½ skalotteløg
1 dl cremefraiche 18%
½ spsk dild
1 spsk reven peberrod
½ tsk citronsaft
salt
peber
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
100 g smør
½ dl mælk
Bland hvedemel med bagepulver. Skær smørret i mindre stykker og smuldrer det i dejen. Saml dejen med mælken og ælt den hurtigt til en ensartet dej. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse a ca. 1 cm. Stik runde boller ud med en dejudstikker. Saml den overskydende dej og gentag udstikningen.
Læg bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg og drys med groft salt. Bag sconsene ved 225 º C i ca. 10 min., til de er gyldne. Lad dem afkøle på en bagerist.
Hak løget meget fint og rør det sammen med cremefraiche, hakket dild og peberrod. Smag cremen til med citronsaft, salt og peber. Fordel laksen på 4 tallerkener sammen med peberrodscremen.
Pynt med dild og server de små scones til.