Logo

Gratinerede pandekager med fiske/svampefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
125 g hvedemel
½ tsk groft salt
3 dl sødmælk
3 æg
50 g smeltet smør
smør til bagning

Fyld:
4 dl væde ialt: piskefløde og fiskesuppe
2 dl vand
1 spsk eddike
1 tsk gGroft salt
1 laurbærblad
5 hele peberkorn
400 g rødspættefileter
250 g champignon
75 g smør
5 spsk hvedemel
1 spsk citronsaft
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
150 g reven, mild Danbo

Pandekager:
Bland hvedemel og salt.
Tilsæt mælk, æg og smeltet smør og rør dejen godt sammen.
Bag 8 pandekager af dejen.

Fiskefyld:
Bring vand, eddike og krydderier i kog i en gryde, og damp fileterne
under tætsluttende låg i 3-4 min.
Tag dem op og skær dem i mindre stykker.
Rens champignons og skær dem i skiver.
Svits dem i ⅓ af smørret, og tag dem op.
Smelt resten af smørret i gryden.
Tilsæt melet og bag det godt sammen.
Kom halvdelen af fiskesuppen og piskefløden i.
Når stuvningen koger, tilsættes resten af væsken lidt efter lidt.
Kog stuvningen godt igennem, smag til med citronsaft, salt og peber. Vend forsigtigt champignon og fiskestykker i stuvningen.
Fordel fiskestuvningen på pandekagerne.
Bøj siderne ind over fyldet og rul em sammen.
Læg pandekagerne i et smurt, ovnfast fad.
Fordel den revne ost over, og gratiner retten midt i ovnen ved 200°C i ca. 20 min.

Tilbehør:
Grøn salat, hvis pandekagerne serveres som hovedret.

Tips: Portionen rækker til 8 personer, serveret som forret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her