Logo

Gratinerede jomfruhummer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratin de langoustines a l'ail et aux fines herbes - 4 personer

16 store jomfruhummer
300 gr smør
1 lille bundt persille
1 lille bundt kørvel
4 fed hvidløg (presset)
3 citroner
Salt og peber

Den øverste haleskal klippes af jomfruhummerne. Blødt smør blandes med finthakket persille og kørvel. Derefter tilsmages den med hvidløg, citronsaft og salt og peber. Det hele røres godt sammen og stilles koldt. Jomfruhummerne lægges i et ovnfast fad. Det afkølede smør lægges ovenpå jomfruhummerne i små skiver. Sættes i ovnen ved 220º i ca. 15 min. ved grill i 10 min.

Anretning:
Jomfruhummerne lægges på tallerkenen - overhældes med det smeltede smør og garneres med ½ citron.

TIPS: Kan serveres med nye kartofler drysset med hakket dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her