Logo

Krebsehaler i urtesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En enkel forret til 6, du vil høste stor applaus for!

250-300 g rensede krebsehaler
3 dl cremefraiche
1 fed hvidløg
1 lille bundt persille
1 lille bundt dill
salt og peber
salatblade
6 skiver ristet brød
citronskiver til pynt

Hak urtene fint. (gem lidt til pynt) Rør cremefraiche sammen med hvidløg og finthakkede urter, kom krebsehaler i, smag til med salt og peber. Sættes i køleskab i en time eller mere.

Rist brødskivene. Læg et salatblad på hver skive, og fordel krebseblandingen over. Pynt med en citronskive og lidt grønt. Serveres med en god afkølet tør hvidvin, eller mousserende.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her