Logo

Gratinerede østers - 20 stk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æggeblommer
2 ½ dl hvidvin
friske krydderurter
 
1. Åbn østers'erne 
2. Æggeblommer og hvidvin legeres over svag varme.
Tilsæt de friskhakkede krydderurter.
3. Æggemassen fordeles over østers'erne.
Gratineres og serveres straks.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her