Logo

Grønne bønner / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g grønne bønner
koldpresset jordnøddeolie
1 tsk finthakket frisk gurkemejerod
1 tsk finthakket frisk ingefær
2 fed hvidløg, finthakket
½ tsk hele fennikelfrø
½ tsk hele spidskommenfrø
et strejf af chiliflager (chile caribe)
½ bdt koriander, finthakket
1 moden tomat, finthakket
1 dl vand

En hurtig og simpel måde at servere kogte bønner på. Smagen smiler.

Nip stilken af bønnerne.

Varm en wok op, og hæld lidt koldpresset jordnøddeolie i.

Tilsæt gurkemejerod, ingefær, hvidløg, fennikelfrø, spidskommenfrø og chiliflager.

Sautér i få sekunder, mens ingredienserne sætter sig naturligt fast i bunden af wokken.

Tilsæt bønner, koriander og tomat, og vend grundigt sammen.

Vent et par minutter, hvor man får på fornemmelsen, at saucen begynder at svøbe sig omkring bønnerne.

Tilsæt vand, og reducér, indtil bønnerne er kogte, og saucen er tyk og tæt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her