Billede indsendt af Jannie
Møller
# Ingredienser
2 pk. Seven Seas hele rå Black Tiger rejer
saft af ½ citron
1 spsk rød chilisauce
3 fed finthakket hvidløg
havsalt
friskkværnet sort peber
1 iceberg salat
1 rødløg
½ agurk
1 bdt (eller pose) radiser
Dressing:
250 g fromage frais naturel 0.5%
2 spsk kethup
1 finthakket skalotteløg
4 finthakkede soltørrede tomater
havsalt
friskkværnet peber
* Tilberedning
De optøede rejer lægges i marinaden af citronsaft, chilisauce, hvidløg, salt og
peber i min en halv time, inden de grilles på grill eller grillpande.
Icebergsalaten skylles, tørres og rives/skæres i mindre stykker.
Rødløget skæres i tynde både, agurken skæres i korte stænger, og
radiserne skæres i kvarte.
Salaten blandes, og rejerne lægges i.
Dressingen blandes og hældes over salaten eller serveres i små portionsskåle ved siden af.