Logo

Grønne asparges med persille og æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg grønne asparges
1 bdt persille
50 g smør
rasp
1 hårdkogt æg
1 tyk skive skinke, finthakket

Skær evt. lidt af det nederste af aspargeserne og kog dem i letsaltet vand 8-10 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af, evt. over damp med et rent viskestykke på. Smelt smørret og bland rasp, hakket hårdkogt æg, hakket skinke og hakket persille i. Lad det varme igennem. Anret de kogte asparges på et varmt fad. Hæld smørblandingen over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her