# Ingredienser
1 stor hummer
6 cl brandy
400 g flåede tomater
1 dl hvidvin
1 fed hvidløg
280 g Carganelli Barilla (små penneformede pastarør)
½ l fløde
basilikum, persille, skalotteløg, olivenolie, salt og peber
* Tilberedning
Bring rigeligt vand med salt i kog, læg hummeren i med hovedet først.
Læg hurtigt låg på og kog ved svag varme i 7-8 minutter.
Tag hummeren op og læg den på køl med rygskjoldet opad.
Fjern kød fra kløer og rygskjold, når hummeren er kold, og skær i store tern.
Hak og svits skalotteløg og hvidløg med lidt olivenolie, tilsæt hummerkød og
lad det stege et par minutter, flamber med brandy og tilsæt hvidvin.
Tilsæt hakkede/flåede tomater og fløde, når væden er fordampet.
Lad simre i yderligere 15 minutter, til saucen er godt kogt ind.
Kog pastaen al dente, ca. 7 minutter, dryp af og
bland i saucen med basilikum, persille og en skefuld olivenolie.
Smag til med salt og peber og server straks.