Logo

Fyldte pandekager med hummerstuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret, frokostanretning eller tilbehør til fiskeret

400 g seafood bld.: rejer krabber muslinger
dild
¼ kg champignon
2 dl piskefløde
2 dl hvidvin
1 laurbær
½ tsk salt
50 g revet ost
50 g smør
2 spsk hvedmel
evt. hummerpasta

Pandekager:
125 g hvedemel
½ tsk salt
3 dl mælk
3 æg
50 g smeltet smør

Champignonerne renses, skæres i skiver og svitses i lidt smør.
Seafood bld. koges i hvidvin knap 5 min. og tages op.
Champignon kommes i suppen sammen med udrørt hvedemel og piske.
Tilsæt lidt hummerpasta, lad det koge godt igennem.
Læg fisken forsigtigt i.
Stuvningen kommes på pandekagerne der foldes sammen og lægges i et smurt ovnfast fad.
Drys reven ost på og gratiner i ovnen.

Pandekager:
Dejen piskes sammen med det smeltede smør til sidst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her