Forret, frokostanretning eller tilbehør til fiskeret
400 g seafood bld.: rejer krabber muslinger
dild
¼ kg champignon
2 dl piskefløde
2 dl hvidvin
1 laurbær
½ tsk salt
50 g revet ost
50 g smør
2 spsk hvedmel
evt. hummerpasta
Pandekager:
125 g hvedemel
½ tsk salt
3 dl mælk
3 æg
50 g smeltet smør
Champignonerne renses, skæres i skiver og svitses i lidt smør.
Seafood bld. koges i hvidvin knap 5 min. og tages op.
Champignon kommes i suppen sammen med udrørt hvedemel og piske.
Tilsæt lidt hummerpasta, lad det koge godt igennem.
Læg fisken forsigtigt i.
Stuvningen kommes på pandekagerne der foldes sammen og lægges i et smurt ovnfast fad.
Drys reven ost på og gratiner i ovnen.
Pandekager:
Dejen piskes sammen med det smeltede smør til sidst.