Logo

Fyldte krabber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g friskkogt krabbekød
100 g mayonnaise
100 g cremefraiche
3 spsk hakket tomatkød uden kerner og skind
2 hårdkogte æg
4 syltede agurker
100 g revet ost
2+1 spsk rasp - den ene til drys
1-2 spsk smør

Bland mayonnaise, cremefraiche.
Bland krabbekødet, de hakkede agurker, tomater og hakkede æg deri, samt det halve af osten, salt, peber og de 2 spsk rasp.
Fordel krabbemassen i 4 krabbeskjold ( eller i ovnfaste skåle).
Drys med resten af osten og lidt rasp, læg et par smørklatter på.
Gratineres i en forvarmet ovn på 200°C i ca 25 min, til overfladen er
gylden.
Dertil servers salat og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her