Forret
32 pasta konkylier
2 liter vand
2 tsk salt
½ tsk olie
fyld 1 (rødt):
75 g naturel flødeost
1 spsk tomatpure
50 g kaviar(rød eller ufarvet)
½ tsk edelsuss paprika
pynt: Kaviar
fyld 2 (grønt):
1 hver avocado
1 spsk finthakket persille
½ spsk purløg
1 spsk citronsaft
½ dl cremefraiche/ymer
pynt: Purløg
fyld 3 (gult):
145 g tun i vand
1 hver hårdkogt æg
1 tsk mild karry
½ tsk gurkemeje
½ tsk citronsaft
1 dl cremefraiche/ymer
pynt: Karry
fyld 4 (hvidt):
75 g naturel flødeost
25 g forårsløg
50 g skinke i små tern
1 spsk mælk
frisk kværnet persille
pynt: Forårløg
Konkylierne kommes i spilkogende vand i 12-15 min. Kommes forsigtigt op i en sigte til afdrypning og lægges på et viskestykke med den åbne side nedad. Hver fyldmængde passer til 8 konkylier. De 4 slags fyld røres smmen i hver sin skål og fyldes i de afkølede konkylier. Anrettes på et stort fad og pyntes. Serveres evt sammen med grissini. Til forret passer portionen til 8 pers. Konkylierne anrettes på små tallerkner med strimlet salat.