Logo

Fisk på grønsagsbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

440 g Rødspættefilet
2 porer
3 tomater
salt
peber
saft af 1 citron
1 dl vand
frisk dild
4x30 g groft brød

Gør porrerne i stand og skær dem i ca. 1 cm. stykker, fordel porrerne i en ovnfast fad.
Skær tomaterne i snitter og kom ligeledes dem i fadet. Krydr med salt og peber.

Bøj fiskefileterne engang sammen og læg dem ovenpå grønsagerne.
Dryp med citronsaft og dæk fadet til med folie.
Sæt det i en 200ºC varm ovn i ca. ½ time eller til fisken er hvid og fast.

Klip dild over og server med groft brød og evt. revet gulerod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her