2 dl vand
50 g fedtstof
100 g hvedemel
¼ tsk salt
3 æg
100 g røget skinke
1 rød peberfrugt
1 æble
1 skive selleri
1 ½ dl cremefraiche 18%
½-1 tsk sennep
salatblade
Vand og fedtstof koges sammen.
Melet drysses i og blandingen tages af.
Salt og 2 æg piskes i.
Det 3. æg piskes sammen i en skål og piskes i lidt ad gangen, til man kan
"skrive med dejen".
Dejen lægges på en bageplade ca. 12 cm. bred i pladens længde.
Bages ca. 45 min ved 200ºC og afkøler på en rist.
Skinke, rød peber og æble skæres i små tern.
Sellerien rives groft. Blandes og tilsættes cremefraiche.
Smages til med sennep.
Stangen flækkes og salatblade lægges på.
Fyldet fordeles og låget lægges på.