Logo

Fyldt vandbakkelsesstang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl vand
50 g fedtstof
100 g hvedemel
¼ tsk salt
3 æg
 
100 g røget skinke
1 rød peberfrugt
1 æble
1 skive selleri
1 ½ dl cremefraiche 18%
½-1 tsk sennep
 
salatblade
 
Vand og fedtstof koges sammen.
Melet drysses i og blandingen tages af.
Salt og 2 æg piskes i.
Det 3. æg piskes sammen i en skål og piskes i lidt ad gangen, til man kan
"skrive med dejen".
Dejen lægges på en bageplade ca. 12 cm. bred i pladens længde.
Bages ca. 45 min ved 200ºC og afkøler på en rist.
Skinke, rød peber og æble skæres i små tern.
Sellerien rives groft. Blandes og tilsættes cremefraiche.

Smages til med sennep.
Stangen flækkes og salatblade lægges på.
Fyldet fordeles og låget lægges på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her