Logo

Fyldt bladselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stilke bladselleri renset og skåret i 2 ½ " store stykker
½ kop paté efter eget valg

Fyld hver selleri stykke med paté, og drys med finthakkede grønne urter, rød peber, forårsløg, hamp frø eller en kombination. Servér!

Der bliver ca. 20 fyldte selleri stykker. Denne opskrift er den letteste i verden og altid populær.

Tips: Variationer:
Brug 4-5 friske belgiske eller franske endive blade ( dem uden krøller der ligner en cigar) istedet for selleri.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her