Logo

Fyldt avocado med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g rejer (evt. mere)
½ l cremefraiche
2 modne avocadoer
Hvidløg
Chili
Timian
Lime saft og lime skal
 
Chili og hvidløg renses og hakkes.
Limen skrælles - Blidt - intet af det "hvide", da det er bittert.
Avocadoerne deles i to, indmaden fjernes og mases til mos.
Rejer, lime skal, chili, hvidløg og krydderierne steges indtil vandet fra
rejerne er væk.
Alt blandes og smages til med salt og evt andre krydderier.
Serveres i avocadoskallerne.
 
Tips: Man kan udelade limesaften, men så skal retten spises hurtigt da
limesaften modvirker at avocadomosen bliver brun.
Timian kan også¨erstattes af basilikum eller andre krydderier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her