og hollandaisesauce
150 g rejer
100 g kammuslinger
3 spsk sesamolie
1 lille løg finthakket
2 tomater skåret i terninger
250 g champignoner skåret i skiver
1 spsk finthakket ingefær
8 æg
salt, friskkværnet peber
4 forårsløg
Hvidløgsspinat:
500 g spinat
1 fed finthakket hvidløg
2 spsk olivenolie
2 spsk smør
salt, peber
8 stilke purløg
2 tsk sesamfrø
1 dl hollandaisesauce
Kog og pil rejerne, hvis dette ikke er gjort i forvejen.
Skær evt. store kammuslinger i mindre stykker.
Opvarm 1 spsk af olien i en pande og steg rejer og kammuslinger 30 sekunder.
Tilsæt løg, tomater, champignoner og ingefær og steg 1 minut.
Pisk æg, salt og peber med en gaffel og hæld denne blanding over skaldyr og grønsager.
Lad frittataen stege 2-3 minutter.
Pas på at bunden ikke bliver sort.
Nip og skyl salaten.
Opvarm olien i en lille stegepande eller wok.
Svits hvidløget i 5 sekunder og tilsæt spinaten.
Når spinaten er faldet lidt sammen, tilsættes smør, salt og peber.
Fjern panden fra varmen og hæld evt. væske fra.
Frittataen skal være let fugtig på overfladen, men hvis den er for våd kan den tørres under grillen 1-2 minutter.
Tag den ud og drys hakket forårsløg over.
Skær frittataen ud i lagkagestykker.
Kom 1-2 spsk hvidløgsspinat på hver tallerken og anret et stykke frittata ovenpå.
Hæld resten af sesamolien over frittataen.
Pynt med 2 stilke purløg og lidt sesamfrø.
Hæld lidt hollandaisesauce rundt om anretningen og server resten til.