Logo

Friske figner med krydret gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Friske figner med krydret gedeost

300 g blød gedeost

¾ dl piskefløde 38%

2 tsk frisk rosmarin

1 spsk honning

salt og peber

500 g rå figner

4 skiver parmaskinker

 

Bland alle ingredienserne undtagen figner sammen i en skål.

Smag til med salt og peber.
Placér den krydrede gedeost på midten af et fad.

Halvér fignerne, vikl et stykke parmaskinke om hver og placér dem uden om gedeosten.

Gedeosten fungerer som dip for fignerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her