Logo

Fransk skinke i gelé med peberrodssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kogt, røget skinke i tern
12 sorte oliven uden sten

Bouillongelé:
3 dl vand med flydende kødekstrakt
2 spsk balsamicoeddike
5 blade husblas
Klippet persille efter smag

Peberrodssalat:
125 g mayonaise
3 spsk cremefraiche
Sennep efter smag
2 spsk peberrod (evt. mere)
Citronsaft efter smag

Bland skinke med oliven og persille i en form, der kan rumme 5 l. Skyl formen i koldt vand inden.
Bouillon varmes og smages til. Kom husblassen heri som hele blade uden iblødsætning. Rør til den er smeltet. Hældes i formen, når den er kølet lidt af.
Formen stilles koldt ca. ½ time. Formen sænkes ned i varmt vand, inden geléen vendes ud.
Rør peberrodssalaten sammen og servér sammen med geléen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her