400 g butterdej
200 g hummerhaler
5 dl fløde
1 tsk rosmarin
1 rød peber
1 tomat
3 fed hvidløg
1 spsk hakkede sorte oliven most med olivenolie og basilikum til pesto
saften af ½ citron
salt og peber
lidt reven parmesanost.
Del butterdejen i tre dele, og rul dem ud til ½ cm tykkelse.
Bag stykkerne ved 180ºC i ca 20 min., lad dem køle af ved stuetemperatur.
Skær peberfrugten, hvidløg og tomat i små stykker.
Mix grønsagerne med olivenpestoen, citronsaften og halvdelen af fløden i en blender. Blend herefter forsigtigt resten af fløden med jomfruhummerhalerne, der skal stadig være små stykker af hummer i blandingen.
Vend de to blandinger sammen og smag til med salt og peber. det skal anrettes i tre lag.
Start med en plade butterdej med blandingen på derefter endnu en plade og en blanding slut med en plade butterdej, toppet med reven parmesanost.