40 g pinjekerner
4 spsk friske brødkrummer
4 spsk friskrevet parmesanost
¼ tsk salt peber
2 spsk hakket persille
3 spsk smeltet smør/margarine
500 g knurhanefileter
Bland pinjekernerne, de friske brødkrummer, parmesanen, peber,
persille og halvdelen af fedtstoffet i smeltet tilstand, i en lille skål.
Skær hver filet i et par stykker og pensl dem med resten af det
smeltede fedtstof og tryk lidt fyld på hvert stykke - det der falder af
bruger du bare herefter.
Rul hvert stykke sammen og sæt evt. en tandstik i.
Læg fiskerullerne på et fad eller en bradepande med evt. bagepapir og
pynt med lidt ekstra fyld på toppen af hver stykke.
Hæld lidt hvidvin over hvert stykke og dæk dem med bagepapir. Bag
fiskerullerne i ovn på 180ºC i 5-7 min. eller indtil fisken skifter farve
til mat hvid.
Fjern bagepapiret og grill dem indtil fyldet på toppen er gyldent og
fisken næsten mør.
Dyp saften fra fiskene ovenpå inden servering.
Fiskerullerne kan serveres med nye kartofler og en salat af agurk,
peberfrugter og avocado.