Logo

Festtarteletter med rødbede-appelsinsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld til 8 festtarteletter:
2 Rødbeder
2 spsk Valnøddeolie
4 spsk Olivenolie
1 Appelsin
¼ Friesesalat
50 g Valnødder
1 ½ dl cremefraiche 38%
4 tsk Sennep

Rødbederne skrælles og rives på rivejern i tynde strimler. Oliven- og valnøddeolien blandes og hældes over rødbedestrimlerne. Salaten plukkes og vendes i rødbederne. Smages til med salt og peber. Valnødderne hakkes groft og vendes i som det sidste. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200º med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
Pynt:
Appelsinen skæres fri for skræl og hinde. Fileterne skæres ud og lægges på tarteletterne som pynt. Serveres med cremefraiche rørt op med sennep.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her