Logo

Dybstegte rejer med kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g store rejer
Dej:
1 æg
1 ½ spsk hvedemel
2 spsk kokosmel
1 ½ spsk vand
olie til friturestegning

Rejerne fordeles på 8 spid
Dej: Ægget piskes luftigt. Hvedemel, kokosmel og vand røres i. Dyp spiddene i dejen. Varm fritureolien op i en lille gryde fx en lille kasserolle. Der skal være 5-6 cm olie. Check om olien er varm med et lille stykke franskbrød. Bliver det gyldent på 1-2 min., er olien tilpas varm. spiddene stilles på skrå ned i olien, så den øverste del af spidet stikker op over grydens kant. Steges 2-3 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her