Logo

Champignonsuppe, cremet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonsuppe, cremet


En lækker champignonsuppe med lidt nudler i, er hurtig og nem at lave og smager rigtig godt - få opskrift her.


#

500 g friske champignon
1 stor håndfuld nudler
1-2 grønsags bouillon terninger
2 spiseskefulde smør
2 spiseskefulde hvedemel
5 dl mælk
5 dl kogende vand
saften af ½-1 citron
2-3 spiseskefulde frisk hakket persille


Smelt smørret i en gryde. kom melet i og lad det riste i ca. 3 min til det
er gyldent.
Tilføj det kogende vand lidt efter lidt under omrøring.
Tilføj mælken og suppeterningerne. kom de rensede champignon i, evt.
skåret i halve hvis de er store.
Kog i ca. 10 min. eller til champignonerne er kogte men ikke bløde.
Tilføj nudlerne og kog til de er kogte, (læs på pakken).
Tag gryden af varmen og tilføj den friske citronsaft og den hakkede
persille.
Smag til med salt og peber.

Hertil kan serveres ristet lyst brød.


Tips: Hvis suppen er for tyk kan man tilføje lidt mælk.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her