En lækker champignonsuppe med lidt nudler i, er hurtig og
nem at lave og smager rigtig godt - få opskrift her.
#
500 g friske champignon
1 stor håndfuld nudler
1-2 grønsags bouillon terninger
2 spiseskefulde smør
2 spiseskefulde hvedemel
5 dl mælk
5 dl kogende vand
saften af ½-1 citron
2-3 spiseskefulde frisk hakket persille
*
Smelt smørret i en gryde. kom melet i og lad det riste i ca. 3 min til det
er gyldent.
Tilføj det kogende vand lidt efter lidt under omrøring.
Tilføj mælken og suppeterningerne. kom de rensede champignon i, evt.
skåret i halve hvis de er store.
Kog i ca. 10 min. eller til champignonerne er kogte men ikke bløde.
Tilføj nudlerne og kog til de er kogte, (læs på pakken).
Tag gryden af varmen og tilføj den friske citronsaft og den hakkede
persille.
Smag til med salt og peber.
Hertil kan serveres ristet lyst brød.
Tips: Hvis suppen er for tyk kan man tilføje lidt mælk.