Kalvemørbrad eller filet. Oksekød kan også anvendes.
God parmesanost
Ekstra Jomfruolivenolie med citronsmag
Trøfler
Ruccola
Kødet renses grundigt for fedt og sener og skæres i skiver af en halv centimeters tykkelse. Skiverne lægges mellem to fryseposer og tampes med den modsatte side af æggen på en tung kniv, så fibrene slås i stykker. Derefter skal skiverne have en tur mere med den flade side af kniven. Skiverne skal ikke være mere end 1 - 2 millimeter tykke, når du er færdig.
Anret skiverne på en bund af ruccola, drys med tynde flager af god parmesan og meget tynde skiver af trøffel, hæld jomfruolivenolie med citron over retten og slut af med flere ruccolablade.I stedet for trøfler kan trøffelolie anvendes. Hvis du ikke har en olivenolie med citronsmag, kan du bruge almindelig ekstra jomfruolivenolie og klemme en citron ud over retten.
--