Carpaccio er Italiens svar på tatar og perfekt som en let
frokost.
Arbejdstid 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene
så halver portionen.
#
100-150 g carpaccio (rå oksefilet eller mørbrad i papirtynde
skiver)
2 spsk olie
2-3 tsk friskpresset citronsaft
2 store håndfulde frisk rucola
10 cherrytomater
50 g parmesanost
friskkværnet sort peber
Tilbehør: brød
*
Fordel skiver af oksekød på to tallerkner.
Dryp olie og citronsaft hen over.
Skyl rucolasalaten og slyng den tør.
Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.
Fordel rucola og tomater oven på kødskiverne.
Skær parmesanosten i flager med en kniv eller en
kartoffelskræller.
Drys dem over retten og slut af med friskkværnet peber.
Server straks med brød som tilbehør.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin