2 spsk olie
15 g hvedemel
½ grøn peber, renset og fint hakket
½ lille løg fint hakket
1 selleri stilk fint hakket
250 ml. fløde
90 g usaltet smør
6 forårsløg, fint hakkede
1 fed hvidløg, knust
350 g hummerhaler eller tiger rejer, skåret i små stykker. Gem fire hele til pynt
1 ½ - 2 tsk Cajun krydderi
Varm olien til den begynder at ryge, hæld melet i og rør om indtil det er gyldenbrunt, ca. 2-3 min. dette kaldes en roux.
Fjern fra varmen og kom straks peber, løg og selleri i og rør rundt til det er afkølet.
I mellemtiden opvarmes fløden til det simrer, kom gradvis rouxblandingen i.
Bring det til kogepunktet, under omrøring til det tykner.
Varm smørret på en pande, tilføj forårsløgene og hvidløget lad det stege 1 minuts tid. kom hummerhalerne eller rejerne i kom krydderi blandingen ved og lad det simre endnu 3 min. kom nu saucen i og bland det godt.
Serveres i fire tarteletter, pynt med de 4 hele hummerhaler eller rejer. Server mens det endnu er varmt.