Logo

Laksebruschetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laksebruschetta

4 skiver franskbrød

2 bøftomater

50 g mozzarella 30+

8 skiver røget laks

½ stk rødløg

1 tsk havsalt

1 tsk peber

Pynt: 12 blade frisk basilikum


Rist brødskiverne på en grillpande eller grill dem i ovnen.

Begge sider ristes 1-2 minutter og tages fra varmen.

Skær tomaterne og mozzarellaen i tynde skiver.

Læg først laks på det ristede brød, så tomatskiver, mozzarella og løgringe, drys med salt og peber efter behov.

Stilles i den varme ovn igen og grilles 3-5 minutter mere.

Pyntes med frisk basilikum og serveres straks.

 

Tips: "almindelig" røget laks i skiver, som man køber udskåret eller som på billedet; hel varmrøget laks skåret i tern, er velegnet til denne ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her