Logo

Caesar salat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Caesar salat 2

 

Den enkle grønne salat med cremet dressing, sprøde brødcroutoner og parmesanost har været et sikkert hit i næsten 100 år.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 4-5 min.

 

#

1 romainesalat eller 2-3 mini-romainesalat

3-4 skiver hvedebrød

friskkværnet peber

50 g parmesanost

 

Caesar dressing:

1 æggeblomme

1 spsk limesaft eller citronsaft

2 tsk rødvinseddike

nogle dråber worcestershiresauce

½ dl olie

2 fed hvidløg

*

 

Skyl salatbladene i koldt vand, og slyng dem tørre.

Riv store blade i mindre stykker.

Blend alle ingredienserne til dressingen til ensartet tyktflydende konsistens.

Skær skorperne af brødet og skær det i terninger.

Rist dem sprøde alle sider på en tør pande.

Bland salatbladene med dressingen.

Krydr med peber, og drys med brødcroutoner og høvlet eller revet parmesanost.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her