Den enkle grønne salat med cremet dressing, sprøde
brødcroutoner og parmesanost har været et sikkert hit i næsten 100 år.
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 4-5 min.
#
1 romainesalat eller 2-3 mini-romainesalat
3-4 skiver hvedebrød
friskkværnet peber
50 g parmesanost
Caesar dressing:
1 æggeblomme
1 spsk limesaft eller citronsaft
2 tsk rødvinseddike
nogle dråber worcestershiresauce
½ dl olie
2 fed hvidløg
*
Skyl salatbladene i koldt vand, og slyng dem tørre.
Riv store blade i mindre stykker.
Blend alle ingredienserne til dressingen til ensartet
tyktflydende konsistens.
Skær skorperne af brødet og skær det i terninger.
Rist dem sprøde alle sider på en tør pande.
Bland salatbladene med dressingen.
Krydr med peber, og drys med brødcroutoner og høvlet eller
revet parmesanost.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin