Logo

Bourgogne-snegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en simpel men lækker forret, der er fransk-inspireret. Retten består af grillede snegle, der serveres med lune flutes, og måske et lækkert glas rødvin.


60 snegle (fra dåse)
500 g smør
4 fed hvidløg
10 skalotteløg
4 bundt persille
dijon sennep
salt
peber

*


Ingredienserne æltes godt sammen. I bunden af husene kommes lidt sneglesmør, derefter sneglen og der lukkes med sneglesmøret. Grilles i ovn i 8-10 min.

Severes med lun flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her