Logo

Blinis demidoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blinis demidoff er en del af menuen i Babettes Gæstebud. Retten består af blinis serveret med cremefraiche og kaviar. I filmen serveres pandekagerne med tør champagne. Velbekomme.

 

½ pakke frisk gær eller ½ pakke tør
1 kop lun mælk
3 ¾ dl sigtet hvedemel
2 æg æggeblommer, let pisket
½ dl fløde 50 %
lidt salt
2 æggehvider, stiftpisket
1 spsk usaltet smør
2 ½ dl cremefraiche
120 g sevruga kaviar eller mere hvis De ønsker det
 
I en stor skål, opløses gær i mælk.
Pisk 2 ½ dl af melet i. til det er jævnt.
Dæk til med et rent viskestykke og sæt det lunt i ca. 2 timer.
Slå ned og rør æggeblommer, fløde og det sidste hvedemel i.
Tilsæt salt og vend derefter æggehviderne i.
Dæk igen og sæt til side i 30-40 minutter, til dejen er let og svampagtig.
Sæt en pande over middel varme og smelt lidt smør.
Brug en spiseske og form 7.5-centimeter blinis (pandekager) med dejen.
Lav nogle få blinis ad gangen.
Steg til gyldenblond efter én side, derefter vend og steg den andre side. Når blinis er færdig, læg dem på en ovnfast tallerken eller fad og hold lun.
Ved serveringen, arrangeres 3-4 blinis på hver tallerken og toppes med lidt cremefraiche og kaviar.
 
Tips: Denne opskrift er en del af menuen til Babettes Gæstebud 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 7.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her