Logo

Bisquit med tuntatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hvis du en dag skal have gæster og gerne vil lave en italiensk inspireret forret så prøv denne ret med hjemmelavet bisquit eller kiks serveret med en tuntatar. Pynt gerne med citronskal og purløg

Galletta all'olio con crudita di Tonno

 

Bisquit:
200 g "00" hvedemel
30 g Extra jomfru olivenolie
3 g salt
Vand
 
Tuntartar:
200 g extremt frisk tun
Skal og saft af 1 citron
10 g purløg
1 knsp knust hvidløg
2 g salt
 
Bisquit: Kør en dej sammen på køkkenmaskinen til en tilpas konsistens.

Lad hvile 1 time på køl.
Rul dejen meget tyndt ud og skær i små firkanter.

Læg dem på bagepapir. pensl med olie og givet drys salt.

Bag dem i ovnen i 2.-5 minutter ved 220°C.
 
Tuntartar: Hak tunen fint og smag til med hvidløg og salt.

Tilsæt derefter finthakket purløg og lige inden servering citronsaft.
 
Anret tartaren på de små kiks og pynt med citron­skal og purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her