1 kg frosne kinarejer, rå med skaller men uden hoved
1 fl. barbecuesauce
Grillpinde i træ á ca. 20 cm. længde
400 g plukket salat, dryppet med en god jomfruolivenolie
Hvidløgsflûte
Rejerne tøes op. De pilles ved, at man "krænger" skallen af fra bugen og ud-ad. Forsøg at lade halen blive tilbage. Så er der noget at holde fast i når de skal af pinden og fortæres. Rejerne "køres på" pinden, både gennem den tynde og den tykke del af rejen. Så er der en god chance for, at den bliver hvor den skal under tilberedningen. Alle grillspiddene lægges i et fad i passende størrelse.
BBQ-saucen omrystes godt og der tilsættes ¼ del vand. Hældes over rejerne, og fadet pakkes godt ind i film, så ikke alle andre varer i dit køleskab, skal tage smag af den kraftige BBQ-sauce. Marineres i 1 døgn.
Afhængig af årstiden, skal du tage stilling til, om du vil grille dem ude i haven eller de skal grilles i din ovn. Uanset hvad, skal der ikke ofres mere end 3 - 4 min. på hver side. Så er de klar til servering. Flütes lunes efter anvisning på pakken. Det er næsten ikke ulejligheden værd, at bage dem selv. Brug hellere tiden sammen med dine gæster.