Logo

Aspargessalat med kørvelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg grønne asparges
1 tsk salt
1 tsk sukker
250 g champignoner
250 g rejer
1 bundt kørvel
1 skalotteløg
3 dl syrnet fløde 9%
1 spsk citronsaft
Salt
peber

Asparges skylles og den hårde ende skæres fra og aspargesstænglerne bindes sammen i 4 bundt er. Rigeligt vand med salt og sukker bringes i kog og heri koger aspargesene i 10 minutter. Champignoner skæres i skiver. Løget hakkes og blandes med hakket kørvel, syrnet fløde, citronsaft, salt, peber champignon og rejer. De afdryppede asparges anrettes portionsvis og overhældes med kørvelsaucen og pyntes med rejer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her