500 g asparges grønne eller hvide
vand (svarende til at grønsagerne lige dækkes)
2 tsk salt
2 æg, hårdkogte
25 g smør
2 spsk persille hakket
*
A) Skyl de grønne eller hvide asparges og bræk den nederste træede del af.
Skræl hvide asparges med en skrællekniv fra lige under hovedet og nedefter.
Bring vand tilsat salt i kog, kom asparges i og læg låg på.
Kog grønne asparges 3-5 min. og hvide 5-7 min. afhængig af tykkelse.
Stik en kødnål eller spids kniv i og bedøm om de er møre.
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af.
B) Hak det kogte æg og smelt smørret.
C) Anret asparges i et varmt fad.
Drys det hakkede persille over og hæld ægge-smørret over.
Server nu Asparges à la Flamande, gerne med et godt glas hvidvin til.