Logo

Andelevermousse 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g andelever
25 g smør
2 spsk portvin
1 kvist timian
1 dl piskefløde
salt og peber
evt. 1 lille fed hvidløg

 
Fjern sener/hinder på leveren og steg den i smør et par min. på hver side.
Tag leveren op og læg den i en foodprocessor.
Kog panden af med portvin og hæld det på leveren.
Blend leveren med timianblade og fløde til cremet konsistens, og smag til med salt og peber og evt. lidt presset hvidløg.
Hæld det op i en form og stil det koldt.
 
Lav evt. lidt portvinssky til:
Smelt 4 blade udblødt husblas i 1 dl portvin og 1 ½ dl hønsebouillon. Sigt det over i en skål og stil det til afkøling.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her