"Kold og krævende, opfindsom og original appetizer med et væld af smagsnuancer"
4 rensede østers
1 knsp hakket blancheret skalotteløg
1 knsp reven blancheret citronskal
1 knsp finthakket purløg
Olivenolie
Knust peber
Tomat-iscreme:
4 ½ dl tomaljulce
15 g hakket hvidløg
1 knsp paprika 'dulche' (mild)
15 g glukose
15 g lyngele
1 spsk olivenolie
Salt
Kyllingeskind:
Brystskind fra 2 kyllinger
Olivenolie
Salt
Tomatpulver (Tomatpulver Købes hos Condi og i specialbutikker.)
Tomat-iscreme: Varm olien op i en gryde og brun hvidløg.
Tilsæt tomatjuicen, glykose og lyngelé, kog op og tag fra varmen, blend og passér.
Smag til med salt og paprika.
Afkøl iscremen og kør på ismasklne.
Kyllingeskind: Pensl et stykke bagepapir med lidt olie, læg kyillngeskindene helt fladt ud og pensl dem med olie.
Læg endnu et stykke bagepapir på skindene og bag dem gyldne og sprøde i pres i ovnen i 1 time ved 150ºC.
Afdryp på et stykke papir og drys med tomatpulver og salt.
Østers: Hak østerserne groft og rør med skalotteløg, purløg, og citronskal.
Smag til med knust peber og olivenolie.
Anretning: Læg en lille kugle tomat-iscreme i bunden af en lille kop eller på en ske.
Anret 1 spsk østerstatar ovenpå og stik til slut et stykke sprødt kyillngesklnd i toppen.