Nem forret, som er med til at kaste kulør over en smagfuld
oplevelse til fornøjelse for dine gæster. Find opskrift og ingredienser her
4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 20 min.
#
Cremefraiche med dild og purløg
200 g cremefraiche
½ limefrugt saft fra
1 portion purløg
1 portion dild
1 spsk sennep
friskkværnet sort peber
Blinis og forårsløg:
16 blinis
50 g usaltet smør
1 bdt forårsløg
Ørredrogn Rossini:
100 g ørredrogn
*
Creme fraiche med dild og purløg:
Purløget skæres fint og dilden hakkes
Vendes ned i en skål med creme fraiche og limesaft, og
piskes til en passende konsistens
Smages til med friskkværnet sort peber
Blinis og forårsløg:
Blinis steges i brunet smør på begge sider og lægges på et
stykke køkkenrulle
Når de er faldet til stuetemperatur lægges 1 tsk
cremefraiche i midten og ca. 10 g ørredrogn ovenpå og til sidst fintsnittet
forårsløg
Anrettes med rogn som vist på billedet