Logo

Ørredrogn på blinis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ørredrogn på blinis

 

Nem forret, som er med til at kaste kulør over en smagfuld oplevelse til fornøjelse for dine gæster. Find opskrift og ingredienser her

4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 20 min.

 

#

Cremefraiche med dild og purløg

200 g cremefraiche

½ limefrugt saft fra

1 portion purløg

1 portion dild

1 spsk sennep

friskkværnet sort peber

 

Blinis og forårsløg:

16 blinis

50 g usaltet smør

1 bdt forårsløg

 

Ørredrogn Rossini:

100 g ørredrogn

*

Creme fraiche med dild og purløg:

Purløget skæres fint og dilden hakkes

Vendes ned i en skål med creme fraiche og limesaft, og piskes til en passende konsistens

Smages til med friskkværnet sort peber

 

Blinis og forårsløg:

Blinis steges i brunet smør på begge sider og lægges på et stykke køkkenrulle

Når de er faldet til stuetemperatur lægges 1 tsk cremefraiche i midten og ca. 10 g ørredrogn ovenpå og til sidst fintsnittet forårsløg

Anrettes med rogn som vist på billedet

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her