Logo

Ærtesuppe med champagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ærtesuppe med champagne


# Ingredienser til Ærtesuppe med champagne:

500 g friske fine bælgede ærter (evt. frosne)
5 dl lys bouillon (fx terning)
2,5 dl piskefløde
salt og peber
champagne (eller mousserende vin)
*

Sådan laves Ærtesuppe med champagne:
Bælg ærterne, evt. frosne ærter tøs op.
Giv ærterne en tur i blenderen med lidt bouillon.
Kom de blendede ærter i gryden, tilsæt resten af bouillonen, salt og peber.
Lad det koge op. Når det er kogt op er suppen færdig.


Lad suppen afkøle til næste dag.
Pisk fløden til flødeskum.

Ved serveringen tilsættes suppen en god klat flødeskum.

Kom en pæn sjat champagne i hver tallerken og server.


Tips: Stil champagneflasken på bordet, så kan hver enkelt selv skænke i sit glas eller tilsætte suppen lidt mere champagne.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her