Logo

Tips: Valg af stegeolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Oplever du, at olien sprøjter og sprutter, når du dybsteger kød, fisk eller grønsager, er det fordi du bruger en olie, der ikke kan tåle høj varme. 
Benyt derfor en olie, der kan tåle høje temperaturer, som fx raps, solsikke-, jordnødde- eller vindruekerneolie (olivenolie kan fx ikke benyttes).
Du kan også blande smør og olie - halvt af hver.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her