1 dådyrbov med ben
2 gulerødder
2 store løg
50 g spæk i små tern
5 laurbærblade
1 stor kvist frisk timian
2 cl. Cognac
husblas
Dådyrboven blancheres, kommes herefter i en gryde med vand, koges op og afskummes. Herefter tilsættes de istandgjorte grønsager samt krydderierne. Dette koges nu til, at dyreboven er godt mør.
Boven afkøles let, kødet pilles/skæres fra og skæres i små tern. Spækterningerne blancheres. I en gryde kommes terninger af kød, spæk og gulerødder; dette tilsættes nu den kraftige nedkogte suppe og smages til med Cognac, salt og peber. Pr. dl suppe, der tilsættes, kommes et blad udblødt husblas i.
Sylten sættes i køleskab og får lov til at sætte sig til dagen efter. Serveres fx. med syltede agurker samt svampepickles og en god sennep.