Logo

Vildtsylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dådyrbov med ben
2 gulerødder
2 store løg
50 g spæk i små tern
5 laurbærblade
1 stor kvist frisk timian
2 cl. Cognac
husblas

Dådyrboven blancheres, kommes herefter i en gryde med vand, koges op og afskummes. Herefter tilsættes de istandgjorte grønsager samt krydderierne. Dette koges nu til, at dyreboven er godt mør.
Boven afkøles let, kødet pilles/skæres fra og skæres i små tern. Spækterningerne blancheres. I en gryde kommes terninger af kød, spæk og gulerødder; dette tilsættes nu den kraftige nedkogte suppe og smages til med Cognac, salt og peber. Pr. dl suppe, der tilsættes, kommes et blad udblødt husblas i.
Sylten sættes i køleskab og får lov til at sætte sig til dagen efter. Serveres fx. med syltede agurker samt svampepickles og en god sennep.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her