1 kg sild.
Lage:
1 dl eddike.
1 spsk olie.
1 spsk groft salt.
½ spsk sukker.
½ tsk stødt hvid peber.
Sauce (dressing?):
1 spsk sennep.
1 spsk sukker.
1 ½ spsk eddike.
1 tsk HP-sauce.
1 dl olie.
Fintklippet dild.
1 kg sild renses, filetteres og skindet trækkes af.
De lægges i en lage af 1 dl eddike, 1 spsk olie, 1 spsk groft salt, ½ spsk sukker, ½ tsk stødt hvid peber og heri vendes sildene godt.
Der kommes klippet dild over, og det hele stilles koldt et døgn.
De serveres med kogte kartofler og en sauce af 1 spsk sennep, 1 spsk sukker, 1 ½ spsk eddike, 1 tsk HP-sauce, 1 dl olie og fintklippet dild.
Rugbrød til - og det er vel overflødigt at sige, at der skal øl og snaps til!