Logo

Torskerognssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torskerognssalat


Torskerognssalat er fyldt med vitaminer og mineraler og så smager den dejligt - et must på et godt frokostbord eller som en lækker forret - med elle uden hårdkogte æg.

 

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

# 2 små løg

1 ds (ca. 300 g) torskerogn naturel

10-12 radiser

1½ dl flødeskum

1 spsk presset citronsaft

2 spsk fintklippet purløg

salt og peber fra kværn

evt. 2 hårdkogte æg

*

1. Pil løgene og hak dem fint.

2. Mos torskerognen med en gaffel.

3. Rens radiserne, skyl dem og hak dem groft.

4. Bland flødeskummet med citronsaft, purløg, salt og peber.

Rør løg, torskerogn og radiser ned i saucen.

Pynt salaten med dem.

5. Hvis hårdkogte æg? så pil æggene og skær dem i både.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her