Torskerognssalat er fyldt med vitaminer og mineraler og så smager den dejligt - et must på et godt frokostbord eller som en lækker forret - med elle uden hårdkogte æg.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.
# 2 små løg
1 ds (ca. 300 g) torskerogn naturel
10-12 radiser
1½ dl flødeskum
1 spsk presset citronsaft
2 spsk fintklippet purløg
salt og peber fra kværn
evt. 2 hårdkogte æg
*
1. Pil løgene og hak dem fint.
2. Mos torskerognen med en gaffel.
3. Rens radiserne, skyl dem og hak dem groft.
4. Bland flødeskummet med citronsaft, purløg, salt og peber.
Rør løg, torskerogn og radiser ned i saucen.
Pynt salaten med dem.
5. Hvis hårdkogte æg? så pil æggene og skær dem i både.