Torskerogn smager fantastisk og er nemt og enkelt at tilberede - sæson i de første måneder på året - her er en opskrift torskerognssalat til forret eller frokost.
2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
150 g torskerogn, helst friskkogt (tidligt forår), men dåserogn kan bruges
150 g rygeost
2 forårsløg
1 gulerod
purløg eller dild (helst frisk evt frossen)
salt og peber
cremefraiche
*
Hinderne fjernes fra torskerognen eller den tages ud af dåsen.
Blandes i en skål med rygeosten.
Hvis man bruger dåsetorskerogn, kan man tilsætte lidt cremefraiche, så blandingen bliver lidt blødere.
Gulerødder og forårsløg skæres i ret små stykker og blandes i.
Smages til med salt, peber og purløg eller dild.
Kan serveres med brød eller frisk pasta, alt efter hvor meget man ønsker det skal mætte.
Se hvordan du koger frisk torskerogn